'Verbind jouw hart met de Aarde… en de Aarde biedt jou haar ware thuis'Proces Begeleiding in
Bewust & Heel worden


Innerlijke Zelf Heling + Begeleiding

Mijn wijze van levensbenadering en werken is erop gericht, dat energie altijd blijvend moet kunnen stromen. Na ruime ervaring door de jaren heen, is er een helingmethode ontstaan, die effectief en in zeer korte tijd een heling op diep niveau activeert.

Door gebruik te maken van uw lichaamsignalen, deze leren te begrijpen en toe te passen, zult u direct ervaren dat u weer in contact bent met uw zelfhelend vermogen dat tot alles in staat is.

Door uit uw denken te stappen, bent u weer verbonden met wie u werkelijk bent: een creatieve schepper van uw eigen welzijn en geluk. Er zal dan ook direct een bewustzijnsverschuiving in u plaatsvinden. Alle pijn, spanning en ander ongemak die u voelt in uw lichaam, kan hierdoor in tijd van enkele minuten worden losgelaten en verdwijnen.

Tijdens deze sessie geef ik uitleg terwijl ik u tussendoor laat ervaren hoe deze vorm van heling voelt. Hierna bent u volledig in staat om zelf aan de slag te gaan en zult u bewust(er) omgaan met uw lichaam.

De methode 'Heling door BewustZijn' kunt u ook direct toepassen op anderen.
Deze vorm van heling werkt volledig met zuiver bewustzijn, dus niet met energie.
Een sessie duurt ongeveer een uur en is zowel op afstand via telefoon of Skype te doen, als in mijn praktijk.

Tarief €75,- per sessie van ca. een uur. Betaling dient vooraf te geschieden. Locatie Bij mij thuis of bij uw bedrijf. Voor meer informatie of het maken van afspraken, kunt u contact met mij opnemen.

  ©2019 Het Energetisch Werkhuis