'Verbind jouw hart met de Aarde… en de Aarde biedt jou haar ware thuis'Proces Begeleiding in
Bewust & Heel worden


Helen door BewustZijn/Creëren - privé

In deze 2 uur durende privésessie, leer ik u, hoe u met bewustZijn in combinatie met bepaalde methodieken, uw eigen wereld kunt creëren/helen. Helder bewustZijn, de essentieleer van de kwantumfysica en de Wet van de Aantrekking, helpen ons helen en creëren. Deze bases zijn vertaald naar middelen van creatie die ik u leer tijdens deze bijzondere en levensveranderende workshop.

Een subtiele aanraking met een gefocuste waarneming, is hierna voldoende om een andere wonderlijke wereld te betreden. Dit kan een aanraking op uw eigen lichaam zijn, of op dat van een ander of een object, waardoor direct heling en dus creatie plaatsvindt. Heling/creatie kan op alle gebieden plaatsvinden, op materieel, sociaal, financieel, relationeel en elk ander gebied.

Door uw gefocuste waarneming bepaalt u wat er gebeurt. En deze stelling is door de kwantumfysica bewezen. Dus zodra je deze methodieken toepast in uw leven, zult u direct grote veranderingen ervaren. Het is een pad naar een ruimer bewustZijn om datgene in uw leven te manifesteren wat u graag wenst, waardoor u een bijdrage levert aan een fijnere wereld.

Deze sessie kan zowel in mijn praktijk als op afstand via Skype of telefoon (met luidspreker mogelijkheid) worden gedaan.

Tarief
€145, per sessie van ca. twee uur. Betaling dient vooraf te geschieden.

Dit is inclusief begeleidingsmateriaal en oefeningen op schrift.

Voor meer informatie of het maken van afspraken, kunt u contact met mij opnemen.

  ©2019 Het Energetisch Werkhuis