'Verbind jouw hart met de Aarde… en de Aarde biedt jou haar ware thuis'Proces Begeleiding in
Bewust & Heel worden


Magnetiseren

Wat is magnetiseren?
Het principe van magnetiseren is, om subtiele, hoogfrequente energieën van de een op de ander persoon over te brengen via intuïtieve en gerichte handoplegging, met de bedoeling om een ontstane energetische disbalans bij de ander te herstellen.

Het zuiveren van onze vier lagere lichamen.
De doorwerking van het magnetisme tijdens en na de behandeling vind op meerdere niveaus tegelijkertijd plaats. Deze doorwerking gaat over in het fysieke lichaam, het mentale lichaam, het emotionele lichaam en het identiteitslichaam. Lichamelijke-, als emotionele-, mentale- en psychische klachten, worden na regelmatig toepassen en voortgang verlicht en herstelt, daar het zelfherstellend vermogen van de persoon op wie het wordt toegepast, weer wordt geoptimaliseerd.

Te behandelen klachten en waar u zelf meer aandacht aan mag besteden.
Iedere klacht en disbalans is in principe, op de eerder benoemde vier niveaus, te behandelen en te verlichten. U zult deze energetische verlichting echter ook zelf op pijl moeten leren onderhouden, zodat de klacht niet terugkeert na verloop van tijd. Na een energetische diagnose en behandeling, zal ik u bewust maken en inzichten aanreiken van uw kern blokkade en probleem en daartoe passende handvatten en gereedschap meegeven, wat u op u zelf mag toepassen.


. Hoofdpijn en Migraine
. Moeheid en Energie lekken
. Reuma
. Angsten en Onveiligheid
. Depressie en Neerslachtigheid
. Burn out klachten
. Slapeloosheid
. Emotionele instabiliteit
. Hooggevoeligheidsklachten
. Negativiteit en entiteiten
. Uitbehandelde situaties
. Identiteitsproblemen
. Kinderen en gedragingen
. Chronische klachten


Belangrijk
Een reguliere arts en/of specialist is altijd benodigd voor het stellen van een medische diagnose en eveneens in het aanreiken van een behandelmethode. Mijn behandelingen werken complementaire en aanvullend op lopende, reguliere behandelingen.

Een Magnetiseur betreft dus géén vervanger van uw reguliere huisarts en/of specialist. Raadpleeg en overlegt u daarom altijd eerst met uw huisarts of specialist als u klachtproblemen heeft, alvorens een afspraak te maken met H.E.W.


Tarief

Particulieren:
. Intakegesprek met eerste behandeling 60 minuten - €75,- inclusief btw.
. Vervolgbehandelingen 30 minuten - €37,50 inclusief btw.

  ©2019 Het Energetisch Werkhuis